Kúpiť termo oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
termo oblečenia


Termo oblečenie  >  Termo oblečenie pre mužov

Termo oblečenie pre mužov

Môžete byť akokoľvek otužilý chlap, ale v poriadnej zime vás termo oblečenie zahreje ako krehkú ženu. Aké oblečenie využijete na šport, na motorku, alebo na túry po horách?

Termo oblečenie na šport a prácu vonku

Záleží na tom, či vyvíjate vonkajšiu fyzickú aktivitu v lete, alebo v zime. Ale existuje aj univerzálne termo oblečenie. Športovci uvádzajú, že najlepšie vlastnosti má stopercentná POP alebo PES pletenina s vyššou tepelnou izoláciou, prípadne zmesi týchto umelých vlákien a vlny. Na lyžiach iste oceníte termo mikiny a nohavice z vlny merino, ktorá je jemná, priedušná a dobre izoluje.

Pri väčšine športových aktivít vám postačí funkčné prádlo a na ňom zateplenie aj vrchná vrstva zo softshellu, materiálu, ktorý je odolný proti vetru a oderu, nepremokavý, priedušný, pružný a hrejivý. Takto hodnotí jeden z užívateľov funkčné spodky Blue Fly Termo Pro: "Dobrá cena, výborná funkčnosť bielizne, odporúčam nielen športovcom, ale aj ľuďom, ktorí pracujú v zimných mesiacoch vonku." Rovnakú značku nesie aj nátelník a trenírky, termo oblečenie pre všetky ročné obdobia, ktoré je lacné. Aj keď si kúpite všetky tri výrobky, váš výdavok bude stále pod 40 eurami.

Termoprádlo na motorku

Horúci tip na termo prádlo

V spolupráci so špecializovaným eshopom vám ponúkame termo prádlo v akcii.

Tipy

  • Pánske termo tričko Wisser s dlhým rukávom - Pánské termo tričko z ľahkého a pružného materiálu so systémom odvodu potu.

Akcia termo oblečenie tričko wisser

Pamätáte na skoršie moto kombinézy, pri ktorých ste sa po vyzlečení doslova kúpali vo vlastnom pote? Dnes už sa nič také diať nemusí, ak ste však vybavení termo oblečením na motorku, komfortnou bielizňou, v ktorej vám bude dobre celú jazdu aj po príchode do cieľa. Termo oblečenie na motorku vždy dobre odvádza pot a k tomu je celoročné - v lete chladí, v zime hreje.

Z praktických dôvodov sa pre mužov odporúča dvojdielne termo oblečenie na motorku - teda tričko a spodky.

Termo oblečenie na horské túry

Aj v lete vás môže zaskočiť chladné počasie. Najmä na horách sa oplatí ho nepodceňovať. Typov na termo oblečenie na horské túry je mnoho. V poslednej dobe sa hodne uplatňuje oblečenie z merino vlny, ktorá nadchla mužov, ženy aj deti svojimi termoregulačnými schopnosťami.

Na horskej túre stačí termo oblečenie z unikátnej vlny novozélandských oviec raz za pár dní prepláchnuť a nechať vyvetrať, pretože vydrží použiteľné dlhšie ako tradičná termobielizeň.

Zdieľajte článok



Odporúčame termo oblečenie






Ďalšie novinky

Termo oblečenie pre mužov

Môžete byť akokoľvek otužilý chlap, ale v poriadnej zime vás termo oblečenie zahreje ako krehkú ženu. Aké oblečenie využijete na šport, na motorku, alebo na túry po horách?

Zaostrené na moto termo oblečenie

Tytam sú spomienky na niekdajšie kombinézy na motorku – keď ju jazdec vyzliekol, kúpal sa vo vlastnom pote. Dnes už si motorkári nevedia predstaviť jazdu bez termoprádla, ktoré zaisťuje dokonalé pohodlie a skvelý pocit počas celej cesty aj po jazde.

všetky novinky