Kúpiť termo oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
termo oblečenia


Termo oblečenie  >  Termo oblečenie pre bábätká - skúsenosti mamičiek

Termo oblečenie pre bábätká - skúsenosti mamičiek

Podľa skúseností mamičiek sa jednoznačne oplatí investovať do termo oblečenia pre bábätká. Má totiž špeciálne zloženie s extra vláknami, vďaka ktorému je dieťa neustále v teple a suchu.

V jednej rodine vyskúšali pre dojča termo overal s dlhým rukávom a krátkymi nohavičkami. Potvrdili, že krásne drží teplo, a navyše je elastický, takže by mal dieťaťu vydržať mnoho mesiacov.

Z ďalších skúseností vyplýva, že termo body sa dáva priamo na telo bábätka, a ak sa niekomu zdá príliš drahé, môže ho kúpiť lacnejšie v bazáre. K dispozícii sú aj termo pančucháče a ďalšie funkčné oblečenie pre najmenších.

O termo bielizni pre bábätká sa diskutovalo na webe Emimino.cz.

Všeobecne - ako funguje termo oblečenie

Presné technológie a výrobné postupy sú výrobným tajomstvom. Napriek tomu poznáme základné účinky termo oblečenia:

  • je zložené dômyselne - z 2 vrstiev
  • vždy sa vyrába z antialergénneho materiálu
  • perfektne reguluje teplo
  • musí byť tiež odolné proti plesniam

Vďaka tomu je termo oblečenie efektívne v mnohých smeroch - zbavuje telo potu, nezapácha, dokáže hriať aj chladiť a je ideálne na udržanie potrebnej telesnej teploty, čo je najmä u bábätiek žiadúce, pretože sa ešte nevedia zahriať samé.

Aký je mechanizmus účinkov termo oblečenia?

Termo oblečenie tvoria dve do seba nezasahujúce vrstvy. Spodná funkčná vrstva odvádza pot do bavlnenej vrstvy. Pokožka tak zostáva v teple a suchu. Otvorami vo vonkajšej bavlnenej vrstve cirkuluje vzduch, čo stabilizuje telesnú teplotu.

Naviac je termo oblečenie vhodné aj pre alergikov, veľmi ľahké a príjemné na nosenie. Zaistí vášmu dieťaťu pohodu a podporí jeho zdravý vývoj.

V poslednej dobe je zvlášť obľúbené termo oblečenie z merino vlny, a to pre všetky generácie. Materiál poskytuje špeciálne plemeno oviec žijúcich prevažne na Novom Zélande.

Zdieľajte článok



Odporúčame termo oblečenie






Ďalšie novinky

Termo oblečenie pre mužov

Môžete byť akokoľvek otužilý chlap, ale v poriadnej zime vás termo oblečenie zahreje ako krehkú ženu. Aké oblečenie využijete na šport, na motorku, alebo na túry po horách?

Zaostrené na moto termo oblečenie

Tytam sú spomienky na niekdajšie kombinézy na motorku – keď ju jazdec vyzliekol, kúpal sa vo vlastnom pote. Dnes už si motorkári nevedia predstaviť jazdu bez termoprádla, ktoré zaisťuje dokonalé pohodlie a skvelý pocit počas celej cesty aj po jazde.

všetky novinky