Kúpiť termo oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
termo oblečenia


Termo oblečenie  >  Detské termo oblečenie. Čo kúpiť najmenším?

Detské termo oblečenie. Čo kúpiť najmenším?

Každý rok je to rovnaké. Prichádza zima as ňou starosti, čo kúpiť najmenším deťom na seba, aby im v tom bolo teplo, cítili sa dobre a mohli neobmedzene vyvádzať.

Veľa skúseností s teplým oblečením majú mamičky, ktorých deti navštevujú lesnej škôlky, ktorých u nás stále pribúda. Platí v nich pravidlo: "S deťmi vonku za každého počasia bez múrov a plotov." To však vyžaduje dobré oblečenie. Na základe praxe lesných škôlok je deťom na zimu doporučovaný tzv. cibuľový systém.

1. Funkčná vrstva: ideálne z prírodných materiálov, ako sú merino vlna a hodváb. Úlohou tejto vnútornej vrstvy najbližšie telu je odvádzať vlhkosť preč od pokožky. Vlna dokáže hriať aj chladiť a na rozdiel od syntetiky nie je spotená cítiť. A má tiež samočistiacu schopnosť. Súčasné oblečenie je vyrábané s ohľadom na citlivú detskú pokožku.

2. Stredná, zatepľovací vrstva: vytvára vzduchový priestor medzi telom a izolačnou vrstvou. Pomôže dieťaťu udržať optimálnu telesnú teplotu. Osvedčené sú vlnené svetre z merino vlny a vlnený fleece. Pri väčšej zime sa uplatní niekoľko tenších zateplujících vrstiev.

3. Vonkajšia, izolačná vrstva: musí byť odolná proti dažďu a vetru, zároveň však priedušná.

Nielen do lesnej škôlky v merino vlne

Mamičky tieto odporúčania v internetových diskusiách potvrdzujú, napr .: "Merino veci na zimu sú super, aby boli deti pekne v teple a pritom neboli ako ťuťkovia - obmedzené v pohybe." Ďalšie rodič uvádza, že by sa jeho dieťa v lesnej škôlke rozhodne neobišlo bez dobrých topánok a sady spodnej bielizne z merino vlny - nohavíc a tričká s dlhým rukávom.

Tipy na módne, lacné a značkové veci

Viacfarebné detské thermo tričko (15 eur) a nohavice (12 eur) značky Brubeck vo veľkostiach 116 až 158 sú v e-shope inSPORTline aktuálne v akcii a patrí medzi najpredávanejšie detské oblečenie. Kvalitný tovar (v ešte nižšej cenovej relácii) ponúka aj značka Blue Fly. Vybavte svoje ratolesti zavčasu, pretože akonáhle udrie skutočná zima, býva ihneď vypredané.

Zdieľajte článok



Odporúčame termo oblečenie






Ďalšie novinky

Termo oblečenie pre mužov

Môžete byť akokoľvek otužilý chlap, ale v poriadnej zime vás termo oblečenie zahreje ako krehkú ženu. Aké oblečenie využijete na šport, na motorku, alebo na túry po horách?

Zaostrené na moto termo oblečenie

Tytam sú spomienky na niekdajšie kombinézy na motorku – keď ju jazdec vyzliekol, kúpal sa vo vlastnom pote. Dnes už si motorkári nevedia predstaviť jazdu bez termoprádla, ktoré zaisťuje dokonalé pohodlie a skvelý pocit počas celej cesty aj po jazde.

všetky novinky