Kúpiť termo oblečenie – e-shop

Sprievodca výberom
termo oblečenia


Termo oblečenie  >  Blíži sa zima. Vybavte sa kvalitným termo oblečením

Blíži sa zima. Vybavte sa kvalitným termo oblečením

Základom termo oblečenie sú dve vrstvy, ktorých súčinnosť zabezpečuje pokožke neustále sucho a teplo, čo je dôležité predovšetkým v nevľúdnych zimných mesiacoch, ktoré opäť prichádzajú.

Ako sa zorientovať v termo oblečenie? Vyberáme ho zvyčajne podľa účelu, materiálu, príp. i ohlasu značiek:

  • Termo bielizeň - zimné, celoročné, outdoorové atď.
  • Dámske, pánske, detské a unisex termo oblečenie - tričká, mikiny, nohavice, na motorku ...
  • Umelé vlákna, merino vlna (zmesi)
  • Značky Blue Fly, Brubeck, Newline, Trimm, Klimatex a ďalšie

Najpredávanejšie je termo oblečenie merino zn. Brubeck

Merino vlna z novozélandských oviec sa dostala do popredia záujmu spotrebiteľov, pretože dobre izoluje a pomáha udržiavať stálu telesnú teplotu. Hodí sa pre dospelých aj deti. Z merino vlny je vyrobené aj populárny termo oblečenie vyhlásené značky Brubeck:

Všetky kúsky sú určené pre zimnú sezónu a chladné počasie. Unikátna štruktúra úpletu merino sa stará o dokonalý odvod potu a prepracovaná štruktúra tkaniny zaisťuje pohodlie pri pohybovo náročných aktivitách (lyžovanie, bežky, korčuľovanie, Nordic Walking) aj pri bežnom nosení. "Dlho som hľadal druhú vrstvu v takej kvalite a hlavne tenkosti, akú poskytuje táto mikina," uvádza pán Jiří. A čo vy, máte už v skrini termo oblečenie na zimu?

Zdieľajte článok



Odporúčame termo oblečenie






Ďalšie novinky

Termo oblečenie pre mužov

Môžete byť akokoľvek otužilý chlap, ale v poriadnej zime vás termo oblečenie zahreje ako krehkú ženu. Aké oblečenie využijete na šport, na motorku, alebo na túry po horách?

Zaostrené na moto termo oblečenie

Tytam sú spomienky na niekdajšie kombinézy na motorku – keď ju jazdec vyzliekol, kúpal sa vo vlastnom pote. Dnes už si motorkári nevedia predstaviť jazdu bez termoprádla, ktoré zaisťuje dokonalé pohodlie a skvelý pocit počas celej cesty aj po jazde.

všetky novinky